You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

OVER MIJ

Creativiteit en een kantoorbaan gingen bij mij niet samen.
Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven ben ik eindelijk mijn hart gaan volgen. Als 18 jarige heb ik voor mijn ouders al een open haard ontworpen die veel aandacht trok en oude bouwmaterialen van de boerderij destijds hergebruikt bij de renovatie van hun woonkamer.

Mijn liefde voor de natuur en authentieke materialen zit diep en is altijd gebleven. Vele jaren later, heb ik de opleiding interieurarchitectuur gevolgd en met succes afgerond. Mijn eigen bedrijf opstarten was daarna een logisch gevolg. Ik ben een creatief persoon met een sterk gevoel voor sfeer. In mogelijkheden denken, out of the box ontwerpen kenmerken mijn werk.
Snel tevreden ben ik niet. Ik zoek altijd naar de juiste balans tussen schoonheid en functionaliteit. Een goed doordacht ontwerp heeft voor mij fraaie zichtlijnen en een duidelijke verbinding met buiten.

Het beste naar boven halen

Ik streef ernaar het beste van de ruimte naar boven te halen. Soms alleen door een weloverwogen lichtplan te maken of kleuren toe te passen die de schoonheid van een ruimte of een mooi kunstwerk onderstrepen. Soms geeft een aanpassing als een deuropening op een andere plek een verrassend effect waardoor de ruimte een totaal ander gevoel krijgt.

Wat mij drijft in mijn werk? Contact met mensen en creatief bezig zijn.

foto contactpagina kopie