You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Aanbouw serre bestaande woning

De bewoners hadden behoefte aan een grotere woonkamer waar naast een eethoek en zithoek ook een loungeplek voor de kinderen was gewenst. De nieuwe aanbouw moest een open karakter hebben en ruimte uitstralen. Het plaatsen van een extra muur was daarbij niet de bedoeling. Er is een lichte moderne ruimte ontstaan met een donkere serre. De betonnen vloer en het zwarte staal wat ook in de gekozen meubels terugkomt geeft het geheel een stoere uitstraling. Warmte ontstaat door de zorgvuldig gekozen beplanting en de materialen leer, wol en hout. De scheiding van zithoek en loungegedeelte is door een natuurlijke wand van grote planten bereikt.

De tuin is in het totale ontwerp meegenomen. Het is een extra kamer geworden die ’s avonds doormiddel van sfeervolle verlichting onderdeel van het interieur wordt. De kamer lijkt daardoor dubbel zo groot. Bij mooi weer is het een fijne plek om te vertoeven. De beplanting zorgt elk seizoen voor een afwisselend en mooi beeld, waar de bewoners binnen en buiten evenveel van genieten. Het waterbassin met 2 soorten waterlelies ademt een sfeer van rust.