You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Maatwerkkeuken Amstelveen

De oude keuken voldeed niet meer. De rechte opstelling was 1,80 m breed met weinig kastruimte en een veel te klein en donker werkvlak.

Het jonge gezin wilde een moderne en strakke keuken. Het moest een licht en open karakter krijgen. Voldoende bergruimte was de wens, maar absoluut geen bovenkasten. Het enige raam zit op het noorden en door gebrek aan zonlicht was het een mooie uitdaging om alle wensen in deze kleine ruimte te verwerken.

De oorspronkelijke indeling is helemaal veranderd. Deuren zijn verplaatst om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte. Voor de keukenkasten heb ik gekozen voor een combinatie van geolied eikenhout en hoogglans HPL fronten. Deze zijn afwisselend toegepast om de strakke keuken met betonnen vloer een warme en toch moderne uitstraling mee te geven. De houten fronten zijn zo verwerkt dat het houtpatroon doorloopt over de lades. Het robuuste betonnen aanrechtblad met betonnen wang is ter plekke gestort in een op maat gemaakte mal. Daarmee is het volledig naadloos verwerkt en lijkt de vloer en aanrecht in elkaar over te vloeien.

Er is nu een tijdloze, lichte en moderne keuken ontstaan met voldoende werkruimte waar het gezin met 2 opgroeiende kinderen nog lang plezier van zal hebben.