You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

WERKWIJZE

Elk project is maatwerk en daarom uniek. Wilt u bijvoorbeeld uw slaapkamer laten verbouwen of heeft u plannen om uw huis een nieuwe en bijzondere uitstraling te geven? Ik denk graag met u mee bij een kleine klus of regel voor u de uitvoering van een gehele verbouwing. Net wat u wilt.

Mens en wens staan centraal

Een vrijblijvend gesprek daar begin ik mee. In elk project staat voor mij de mens en zijn wens centraal. Elkaar ontmoeten en uw persoonlijke wensen en behoeften helder formuleren is het doel van dit gesprek.

Helder en goed doordacht plan

De 2e stap is een concreet voorstel, afhankelijk van de wensen die u in ons eerste gesprek kenbaar heeft gemaakt. Dit is het uitgangspunt voor de vervolg stappen die we samen bepalen. Een helder en goed doordacht plan is de basis voor het succes van uw project. Als voorbeeld: een duidelijk lichtplan maken in een vroeg stadium bespaart u veel geld en zorgen. Achteraf elektrapunten verplaatsen (aanpassingen verrichten) of een – minder mooi – alternatief bedenken omdat de lichtpunten niet op de juiste plek zitten is enorm vervelend. Bovendien is het tijdrovend en duur.

Kwaliteit

Ik gun u een huis dat kwaliteit uitstraalt en helemaal klopt. Hiervoor denk ik verder en kijk daarbij ook graag naar mogelijkheden (waar u zelf soms niet naar kijkt) die niet zo voor de hand liggen. Wel eens aan huisautomatisering gedacht bijvoorbeeld?

Samenwerking

In al mijn projecten werk ik nauw samen met specialisten en ambachtelijke vaklieden die net als ik gedreven worden door passie voor hun vak. Wij kijken naar praktische oplossingen en bereiken met mooie en natuurlijke materialen een verrassend interieur dat eenvoud en rust uitstraalt. Bij elke opdracht ben ik sterk betrokken en denk met evenveel enthousiasme en creativiteit met u mee!

U kunt bij mij terecht voor:

  • Interieurontwerp op maat en bouwbegeleiding
  • 3D tekening
  • huisautomatisering/domotica
  • Ontwerp van maatwerkmeubel
  • Lichtadvies
  • Advies bij aanschaf meubilair en stoffering